Hoeveel is uw Chinees porselein waard?

18/04/2019 Chinees porselein

Chinees porselein heeft vaak een hogere waarde dan u misschien in eerste instantie denkt. De vraag naar Chinese theepotten, Chinese kommen, borden en ander Chinees servies blijft ongekend groot en neemt zelfs toe. Wilt u graag uw Chinese keramiek tegen een gunstige prijs verkopen of laten taxeren? Onze deskundige experts helpen u met veel plezier verder.

Aziatisch antiek ongekend populair

De belangstelling voor Chinees porselein is de laatste jaren sterk gegroeid. Door de toenemende interesse uit Azië voor antiek Chinees porselein is ons klantenbestand het laatste decennium stevig uitgebreid.

Bronzen, vergulde en houten boeddha’s uit de Ming-periode of de Qianlong-periode zijn zeer gewild. Veel van onze klanten zijn fervente verzamelaars van Chinese schotels in Yongzheng-porselein en Qianlong-porselein. Ook porseleinen kommen, cloisonné en monochrome porseleinen stukken zijn erg geliefd.

Gratis taxatie van uw Chinees porselein

Bent u benieuwd naar de waarde van uw Chinees porselein? Wij helpen u graag. Al drie generaties lang is Antiek HuyzePicart gespecialiseerd in het taxeren en aankopen van Chinees porselein en Aziatisch antiek. In Nederland kenmerken wij ons door de rechtstreekse aankoop van uw antiek. Hierbij werken wij zonder tussenpersonen, commissies of andere bemiddelingskosten.

Geïnteresseerd in een taxatie en mogelijke verkoop van uw Aziatisch antiek? Stuur ons enkele foto’s toe per mail of via ons contactformulier. Als de stukken aan onze voorwaarden voldoen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende en kosteloze afspraak bij uw thuis te maken. Als u over wilt gaan tot de verkoop van uw antiek, kopen wij rechtstreeks bij u aan en betalen we u onmiddellijk contant uit. We zijn vooral op zoek naar antieke Chinese borden en kommen, Chinese theepotten, bronzen boeddha’s en Chinese vazen. Ook uw Yixing-aardewerk theepotten, Famille rose en Kangxi-porselein kopen wij graag aan.

De deskundige experts van Antiek HuyzePicart staan voor u klaar

Bent u benieuwd naar de waarde van uw antieke Chinese porselein en aziatica? Aarzel niet en stuur ons vandaag nog enkele foto’s toe! Als uw antieke stukken aan onze criteria voldoen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een kosteloze afspraak bij u thuis.

Beschikt u over andere waardevolle stukken die u graag wilt laten schatten? De experts van Antiek HuyzePicart taxeren niet alleen Chinees antiek, maar ook oude juwelen en schilderijen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Hoeveel is uw Chinees porselein waard antiek huyze picart