Uw betrouwbare schatter van antiek

Kunsthandel Antiek HuyzePicart is gespecialiseerd in de aankoop van antiquiteiten van particulieren. Wij zijn een Belgisch bedrijf (www.antiekpicart.be) dat al generaties lang een naam van betekenis is in de kunst- en antiekhandel. Door positieve klantenervaringen en onze goede reputatie als Belgische firma in Nederland kunt u nu ook via www.antiek-huyzepicart.nl bij ons terecht. Als taxateur van antiek hebben wij dagelijks afspraken in heel Nederland.

Verkoop uw antiek verstandig

U verkoopt uw antiek natuurlijk niet zomaar. Wellicht bent u gehecht aan uw erfstukken of wilt u eerst de waarde weten. Antiek HuyzePicart helpt u graag bij een weloverwogen verkoop. Na ontvangst van de door u ingezonden foto’s beoordeelt onze expert of uw antiek binnen ons aanbod past. Bij een positief oordeel neemt onze taxateur contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Hiervoor betaalt u geen voorrij- of vervoerskosten: wij komen gratis bij u langs. Ook bent u in geen geval verplicht om aan ons te verkopen: u bepaalt of u akkoord gaat met ons bod. Als ons bod u bevalt, dan betalen wij u onmiddellijk uit. Hierbij brengen wij geen bemiddelingskosten of commissie in rekening.

Hoge prijzen voor uw kwaliteitsantiek

U hebt gehoord dat de waarde van antiek gedaald is? Daar hoeft u zich bij Antiek HuyzePicart geen zorgen over te maken. Als taxateur en opkoper van antiek bieden wij u altijd een zo hoog mogelijk bedrag voor uw antieke schilderijen, iconen, Chinees porselein, bronzen beelden of bijvoorbeeld antieke klokken. Ook als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper van uw inboedel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak met onze taxateur

Wilt u graag weten wat uw antiek waard is? Stuur ons dan per mail enkele foto’s door. Dit kan ook via ons contactformulier. Als uw antiek aan onze aankoopcriteria voldoet, nemen wij contact met u op voor een kosteloze en vrijblijvende taxatie en eventuele aankoop bij u thuis.