Gratis Chinese vazen laten schatten

Bent u benieuwd naar de waarde van die Chinese theepot of de Chinese kom in uw woonkamer? Wilt u een taxatie voor een Aziatische bronzen boeddha? Wilt u die Chinese vaas die u erfde laten taxeren? Welk Chinees antiek u ook in huis heeft, bij Antiek HuyzePicart kunt u uw antiek laten schatten én verkopen.

Uw antiek naar waarde schatten

Bij Antiek HuyzePicart kunt u al uw Chinese, antiek porselein en al uw Aziatische kunst laten schatten. De expert van Antiek HuyzePicart bekijkt de kenmerken bij het taxeren van uw Chinese vazen en ander porselein. De ouderdom, beschildering en eventuele stempel spelen hier bij een grote rol. Ook de staat van het Chinees porselein is heel belangrijk voor de taxatie. Een Chinese bowl moet bijvoorbeeld aan de randen perfect zijn en een Chinese theepot mag geen schade hebben aan het deksel of aan de tuit. Bij het taxeren van Chinese vazen speelt ook de schilder of atelier in bepaalde gevallen een rol. Het taxeren van Chinese vazen is dus geen gemakkelijke opdracht en vraagt het geoefend oog van een ervaren expert.

Maak een afspraak voor een gratis taxatie

Wilt u uw Chinese vaas of ander Chinees of Aziatisch porselein laten taxeren? Contacteer Antiek HuyzePicart vandaag nog en leg een vrijblijvende afspraak vast. Als u wilt, kunt u uw porselein na de schatting ook direct verkopen aan ons. Wij hebben een uitgebreid cliënteel van verzamelaars die op zoek zijn naar Chinees porselein, beelden, bowls en Chinese vazen. Ook voor Celadon-vazen, Chinese vazen uit de Republiek-tijd, Kangxi-porselein, Famille Verte- en Famille Rose-porselein, Wanli-porselein en stukken uit de transitieperiode kan Antiek HuyzePicart hoge prijzen betalen.

Onze experts kopen dagelijks Chinese vazen aan bij particulieren in heel het land. Wie weet, bent u onze volgende verkoper!

antieke chinese vazen laten schatten antiek HuyzePicart