Uw Chinese vazen verkopen via Antiek HuyzePicart

Weet u hoe u uw Chinese vazen kunt verkopen aan Antiek HuyzePicart? We worden regelmatig gebeld door mensen die onze naam kennen of die een aanbeveling hebben gekregen van vrienden. Anderen kennen ons dan weer via onze website of zien ons wekelijks in de kranten staan. Kortom, Antiek HuyzePicart is gekend voor zijn degelijke manier van zakendoen en veel mensen bevelen Antiek HuyzePicart aan voor het verkopen van Chinese vazen en ander Aziatisch antiek.

Dankzij onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide klantenbestand zijn we een goed contact voor de verkoop van uw Chinese vazen. Hieronder leest u hoe een verkoop normaal gezien in zijn werk gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is heel eenvoudig. U belt Antiek HuyzePicart om een vrijblijvende afspraak bij u thuis vast te leggen. Soms is het gemakkelijk om ons eerst al enkele foto’s door te mailen via het contactformulier of rechtstreeks naar ons e-mailadres info@antiek-huyzepicart.nl. Zo hebben wij bij Antiek HuyzePicart al een idee over welke Chinese vazen u wilt verkopen. Bent u niet in de mogelijkheid om foto’s door te mailen? Geen nood, dan kunt u ons ook gewoonweg telefonisch contacteren. Wij leggen voor u dan een vrijblijvende afspraak aan huis vast op een datum die voor u past.

Onze vriendelijke aankoop-expert komt bij u langs en geeft u allereerst uitleg over uw Chinese vazen. Hij bespreekt met u de periode en de oorsprong van uw Chinese vazen.

Achteraf bespreekt hij met u de waarde van de vazen alsook de prijs die Antiek HuyzePicart bereid is te betalen voor uw Chinese vazen en andere Aziatische antiek. Bent u bereid om uw Chinese vazen te verkopen, dan betalen wij het bedrag ter plaatse contant uit. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Vraag een vrijblijvende schatting aan

Overweegt u om uw Chinese vazen te verkopen? U kunt Antiek HuyzePicart iedere dag van de week contacteren om een afspraak vast te leggen voor een vrijblijvende schatting van uw Chinese vazen.

chinese vazen verkopen schatting prijs antiek HuyzePicart