Laat uw Chinese tekeningen naar waarde schatten

Chinese tekeningen winnen meer en meer aan populariteit en zijn te vinden op porselein, papier en zelfs zijde! Heeft u een Chinese tekening liggen die u wilt verkopen? Ook dan bent u bij Antiek HuyzePicart aan het juiste adres!

Tekeningen op porselein, papier of zijde

De Chinese schilderkunst wordt gekenmerkt door schilderijen op porselein. De meeste Chinese schilders zijn immers bekend om hun beschilderingen op vazen en andere stukken Chinees porselein. Nochtans hebben ook heel wat Chinese schilders gewerkt op papier en stukken zijde, beter bekend als uitrolbare scrolls. Chinese tekeningen worden ook meer en meer gebruikt in hedendaagse interieurs. Alleen een geoefend oog, zoals dat van onze experts, kan het onderscheid maken tussen een echt geschilderde Chinese tekening of een druk.

Maak een vrijblijvende afspraak

Antiek HuyzePicart heeft een uitgebreid Aziatisch cliënteel dat op zoek is naar kwalitatieve Chinese tekeningen of Tibetaanse thanka’s. Heeft u nog Chinese tekeningen uit een erfenis die u wilt verkopen? Bent u op zoek naar een serieuze antiquair om uw Aziatische antiek naar waarde te taxeren? Aarzel dan niet en contacteer Antiek HuyzePicart om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.