-A +A

Contacteer ons 7 dagen op 7

Antiek uit Indonesië in huis?

21/10/2019 indonesische schilderijen

Antiek HuyzePicart is al verschillende generaties een autoriteit als het gaat om het taxeren en opkopen van houtsnijwerk en Indonesisch antiek, oftewel het voormalige Nederlands-Indië. Wellicht hebt u nog een oud Indonesisch schilderij in huis dat wel eens heel waardevol zou kunnen zijn?

Indonesische kunstobjecten in Nederland

Door de rijke koloniale geschiedenis van Nederland hebben vele Nederlanders familiebanden die stammen uit de periode dat Indonesië nog een kolonie was van Nederland. Hierdoor is menige Nederlandse huiskamer versierd met (antieke) kunstobjecten die meegekomen zijn uit Bali of andere delen van voormalig Nederlands-Indië. Hierbij kunt u denken aan Indonesisch houtsnijwerk, antiek Indonesisch zilverwerk, koperen sierobjecten en oude Indonesische schilderijen van Nederlandse kunstenaars.

Indonesische schilderijen of Indonesisch antiek laten taxeren?

Antiek HuyzePicart is altijd op zoek naar antieke stukken uit voormalig Nederlands-Indië, vooral als het gaat om Indonesisch houtsnijwerk uit Bali en Indonesische schilderijen met aanblikken van Bali of Jakarta.

Ook andere verzamelgebieden hebben onze interesse, zoals Indonesisch zilverwerk, oude fotografie uit Nederlands-Indië, sierobjecten die eind negentiende eeuw vervaardigd zijn in Jakarta en Indonesische sierraden.

Hebt u nog Indonesisch antiek zoals houtsnijwerk of oude schilderijen die u graag wilt verkopen of laten taxeren? Neem dan gerust contact met ons op door enkele foto’s te mailen of te uploaden bij ons contactformulier. Mochten uw Indonesische houtsnijwerk, schilderijen of andere kunstobjecten aan onze aankoop-criteria voldoen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende taxatie bij u thuis

indonesisch antiek schilderijen huyze picart