Uw inboedel verkopen? Picart is uw partner

Picart is gespecialiseerd in de opkoop van inboedels met kwaliteitsantiek. Gaat u verhuizen of hebt u na het overlijden van een familielid een inboedel geërfd? Antiek HuyzePicart helpt u graag met het taxeren en opkopen van uw inboedel.

 • Gratis schatting

  Gratis schatting

 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

 • Vrijblijvend bezoek

  Vrijblijvend bezoek aan huis

 • Correcte prijzen

  Correcte prijzen

Taxatie van uw inboedel

Als u een inboedel wilt verkopen, komt onze aankoopexpert na een zorgvuldige beoordeling van uw ingestuurde foto’s graag bij u langs. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos huisbezoek neemt onze taxateur uw waardevolle antieke voorwerpen onder de loep. Als u akkoord gaat met ons bod, kan de verkoop onmiddellijk contant geregeld worden. Een vakkundige en persoonlijke aanpak, dat is waar wij voor staan.

Verkoop kosteloos uw inboedel

Over de verkoop van uw inboedel hoeft u zich bij Antiek HuyzePicart geen zorgen te maken. Door de onverminderde interesse van onze klanten kunnen wij u voor alle kwaliteitsstukken een hoge prijs aanbieden. Bovendien beschikken wij over het geschikte materiaal om de verhuizing van uw waardevolle voorwerpen snel en gemakkelijk te laten verlopen.

Wilt u een inboedel verkopen? Stuur dan gerust enkele foto’s op. Als een of meerdere stukken aan onze criteria voldoen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.